1. novembrī BURZMA Vecrīgas sirdī kļuva par tikšanās vietu vegānisma cienītājiem, gardēžiem un tiem, kas meklēja jaunas garšas un iedvesmu. 🌱
Diena, kas piepildīta ar garšu piedzīvojumiem
Pasākuma laikā viesi baudīja plašāko vegāno ēdienu klāstu, ko piedāvāja mūsu šefpavāri. No radošiem salātiem līdz izsmalcinātiem desertiem – katra ēdiena detaļa tika rūpīgi pārdomāta, lai apvienotu garšu un vizuālo baudījumu.
Sarunas un stāsti: Iedvesma no pieredzējušiem stāstniekiem
No plkst. 13:00 līdz 16:00 Burzmā valdīja iedvesmas un sarunu atmosfēra. Uz skatuves kāpa dažādu jomu pārstāvji, kas dalījās ar savu unikālo skatījumu uz vegānisma dzīvesveidu:
– Rūdolfs Milzarājs atklāja, kā ceļošana un vegānisms savijas, laužot stereotipus par “zaļēdājiem”.
– Markus Riva dalījās pieredzē par dzīvi uz skatuves un vegānā dzīvesveida nozīmi ikdienā.
– Mārtiņš Mičulis atklāja tofu ražošanas aizkulises un dalījās stāstā par to, kā latvieši spēj radīt izcilu tofu.
– Arvis Zēmanis runāja par mokteiļu kultūru un atklāja, ka alkohola neesamība nekādā veidā nemazina dzēriena baudījumu.
– Armands Siliņš-Bergmanis stāstīja par festivāla SANSUSĪ pieredzi un dalījās idejās, kā festivālu var padarīt 100% vegānu.
– Ivars Rutkovskis pārsteidza ar savu stāstu par to, kā tradicionālo šašliku pārveidot vegānā versijā.
Vakara noslēgums ar DJ un Mokteiļiem
Pēc iedvesmojošajām sarunām Burzmā aizsākās vakara daļa, kurā valdīja enerģiska mūzika un radoši mokteiļi. DJ spēlēja ritmus, kas saskanēja ar vakara pozitīvo noskaņu, un viesi baudīja īpaši izstrādātas bezalkoholisko dzērienu kombinācijas.
Paldies, ka bijāt daļa no šī īpašā notikuma!
Vegānisma diena Burzmā bija pierādījums tam, ka garša un dzīvesveids var saskanēt neatkarīgi no izvēlēm. Mēs jau plānojam nākamos pasākumus un ceram, ka drīzumā atkal tiksimies pie mums!
📍 Kur notika? BURZMA, Rīgas sirdī.
📸 Foto un video no pasākuma: Sekojiet līdzi mūsu sociālajos tīklos un dalieties savos iespaidos!





